Akzent Plus Vinterhave

Akzent plus GlastilbygninG

gennemførte vinterhaver / glastilbygninger!

"Verdensklasse service - i ca. 6 måneder har v i sammen med Lito Byg planlagt byggeriet af vores Veranda. I denne uge er den nu færdigbygget og taget i brug - den overgår LANGT de høje forventninger vi havde til det endelige resultat.
Jeg driver en seriøs forretning og omgiver os altid kun med kvalitet.
I 20+ år har vi både privat og professionelt gennemført mange til- og ombygninger. Den service vi har fået hos Lito Byg på alle fronter, er med sikkerhed i en klasse for sig.
Jeg vil til enhver tid anbefale Lito Byg."
Martin hildebrandt
Ejer - Sokkelund Café & Brasserie (Frederiksberg)

moderne ARKITEKTUR

Med en Akzent Plus fra LITO BYG får du kvalitet ud over det sædvanlige. Vi bygger altid med de bedste kvalitetsmaterialer, og i den velkendte LITO BYG byggestil. Akzent Plus er særdeles velkendt for sin unikke teknik, samt sit ekstraordinære design. Akzent Plus er en Aluminiumskonstruktion med stort fokus på indeklima og lysindfald.
Arkitektonisk set er det en yderst skræddersyet løsning. Den fås i nærmest alle udformninger og kan tilpasses helt unikt til netop dit hus.
Akzent Plus er et produkt af vores tyske leverandør Solarlux,  hvor vi hos Lito Byg er Quality Partner, som de eneste i Danmark. Quality Partner vil sige at Solarlux anser os som værende førende indenfor vejledning samt montage af netop deres produkter.

INDIVIDUELT TILPASSET til dig

Som kort nævnt i ovenstående tekst kan en Akzent Plus ligesom stort set alle af vores andre produkter, tilpasses netop til jeres hus. Vi har igennem årene specialiseret os i at levere fuldstændig skræddersyede løsninger, i selv de mest komplekse tilfælde.
Kom forbi vores udstilling i Ringsted til en snak omkring netop din løsning.

Det tekniske

Akzent Plus er ikke bare en enhed. Der er utallige muligheder og løsninger. Du kan bl.a. vælge imellem:

  • Elementer i træ, træ/alu eller plast (kunststof)
  • 2- eller 3-lags glas (helt ned til 0,5 W/m2K)
  • Farvevalg i alle regnbuens farver.
  • Facadeelementer af forskellige typer, bl.a. skydedøre, vinduer m/u opluk, foldedøre, samt meget mere.
  • Konstant udvikling fra vores, og vores tyske samarbejdspartners side, hvilket giver dig de bedst mulige materialer, samt de nyeste normer.
  • Samt meget meget mere.

Besøg din Akzent Plus i vores showroom!

Et uforpligtende møde i vores showroom er vejen frem. Tag en tur rundt i vores mange udstillede modeller, og opdag hvor elegant, og hvor individuelt det hele kan udføres.
Ring til os og aftal en tid!

Galleri