Udestuer

UDESTUEr

Forlæng sæsonen i begge retninger

Fordele ved Lito Byg

OPLEV NATUREN HELT TÆT PÅ

Med en udestue fra Lito Byg får du mere ud af din have. Selvom løsningen er uisoleret bliver du overrasket over anvendelsesmulighederne. Udestuerne forlænger din sæson flere måneder, i begge retninger. Regn, slud eller snevejr stopper ikke hyggen. Hvis det endelig skulle blive for køligt, kan der tilvælges en HeatScope infrarød terrassevarmer!

INDIVIDUELT TILPASSET udestue

Udestuer fra Lito Byg er ALTID tilpasset præcis dig og dit hus. I samarbejde med dig udarbejder vi en løsning som harmonerer med dit eksisterende hus, og jeres forventede anvendelse.

Du bestemmer selv, om du vil lade os klare hele opgaven, eller om du vil være medbygger, eller selvbygger. For os er det vigtigste, at du får netop det resultat, du ønsker dig.

Materialevalg ud over det sædvanlige

Vores udestuer er alle opbygget af profiler i ente aluminium eller træ, fra den tyske producent Solarlux. Kvaliteten og detaljegraden er i en klasse for sig, hvor der virkelig er kræset for detaljer og finish. Vi mener, det er de små detaljer, der er med til at gøre resultatet perfekt, og vi ønsker selvfølgelig, at du får en udestue eller glasoverdækning som du vil nyde at bruge i mange år fremover.

Hvad er dine præferencer?

Med udestuer fra LITO BYG har du alverdens muligheder.
Vi har opdelt vores udestuer i 3 kategorier:

Besøg os i vores showroom!

Et uforpligtende møde i vores showroom er vejen frem. Tag en tur rundt i vores mange udstillede modeller, og opdag hvor elegant, og hvor individuelt det hele kan udføres.
Ring til os og aftal en tid!
57 61 30 00