Topcarport

TopCARPORTE

carporte Med lodrette gavle og saddeltag

Fordele ved lito byg

utallige Muligheder

Carporte med saddeltag og lodrette gavle kalder vi hos Lito Byg Topcarporte. Som med resten af vores sortiment, tilbyder vi serien af disse carporte i mange forskellige materialer og udformninger.
Modellen kan udformes som enkelcarport, dobbeltcarport, med eller uden skur, samt fritstående eller sammenbygget med huset.

Af materialemuligheder kan nævnes, stolpekonstruktion i træ, mursten, stål, eller limtræ. Tag og beklædning tilpasser vi oftest det eksisterende hus. Skurdelen kan fx være udført i træbeklædning, vedligeholdelsesfri fibercement, eller som murværk, og af tagbeklædning tilbyder vi alle typer – betontagsten, lertegl, eternit, tagpap, samt mange andre løsninger.

Individuelt tilpasset

Som udgangspunkt, stræber vi hos Lito Byg altid efter at tilpasse vores carporte det eksisterende hus, som carporten oftest skal stå op ad. Udformning, afstand til skel, bestemmelser i lokalplanen og mange andre parametre, gennemgår vi sammen med dig som kunde. 
Vores mål er at hjælpe dig med at få en flot carport, som tager sig godt ud de næste mange, mange år.

Husk på – carporten er oftest det første man ser på en ejendom. Derfor bestræber vi os på at levere et flot resultat, der passer til omgivelserne.

Det tekniske

På en topcarport er der rigtigt mange muligheder, især i materialevalg. 
Du kan bl.a. vælge mellem:

  • Træstolper i høj kvalitet
  • Murede søjler
  • Stålsøjler
  • Med eller uden skur
  • Mulighed for læ-hegn på en, to eller tre sider
  • Tagtype efter ønske
  • Loftbeklædning efter ønske

Besøg os i vores showroom!

Et uforpligtende møde i vores showroom er vejen frem. Tag en tur rundt i vores mange udstillede modeller, og opdag hvor elegant, og hvor individuelt det hele kan udføres.
Ring til os og aftal en tid!
57 61 30 00

Galleri

Carport - Saddeltag