DØRE & VINDUER

DØRE, VINDUER & foldedøre

Foldedøre & Vinduer i træ, Træ/Alu, KUNSTSTOF & Alu

Fordele ved døre og vinduer fra Lito Byg

  • Fremstilles 100% individuelt efter dine ønske
  • Testet og slutter helt tæt ved vindstyrker på langt over orkanstyrke
  • Vi har nøje udvalgt vores leverandører, for at kunne tilbyde dig det bedste
  • Vores foldedøre er testet med åben/luk 40.000 gange uden funktionsnedsættelse
  • Hvis tilstødende bygningsdele er stabile, skal foldedøren kun justeres ved montage

Foldedøre

Foldedørene fra Lito Byg udføres i træ/alu, alu samt træ, alle fremvist i vores udstilling i Ringsted. Foldedørene er kvalitetsmæssigt blandt verdens bedste. De er bl.a. testet med åben/luk 40.000 uden funktionsnedsættelse på ruller og hængsler. alle foldedøre kan anvendes i mange forskellige sammenhænge, bl.a. i udestuer, vinterhaver, tilbygninger, eller som indbygning i eksisterende huse, som fx terrassedøre. Ydermere bruges en foldedør ofte som indgangsparti og facade i bl.a. butikscentre og restaurationer.
Lito Byg’s foldedøre leveres af vores tyske producent Solarlux og vi er som de eneste Solarlux Quality Partner i Danmark.
Besøg vores showroom, hvor vi har udstillet mange af Solarlux’ produkter.
I vores optik er foldedørene herfra blandt de absolut bedste i verden.

Tryk på billedet til højre for at læse mere om vores foldedøre –>

Cero

Cero er en skydedør helt uden for kategori. Cero er helt speciel, med sine imponerende dimensioner, design og funktionalitet. Paletten af skydedøre, har en ufattelig smal ramme, som giver lysindfald langt ud over det sædvanlige, samt helt utrolige glasdimensioner – en enkelt skydedør tilbydes i op til 15m2, eller en elementvægt på op til 1000kg.
Med elementhøjder på op til 6m, i enten 2- eller 3-lagsglas, tilbydes komplette glasfacader med maksimalt lysindfald samt maksimal isolering.

<– Tryk på billedet til venstre for at læse mere om CERO

Vindueselementer

Lito Byg leverer kun kvalitetsglaselementer med op til 20 års fuld garanti, på både karme, rammer, bevægelige dele, og ikke mindst glasset. Vi leverer både 2- og 3-lagsglas, med u-værdier ned til 0,5 W/m2K.
Vindueselementerne leveres både i træ, træ/alu, alu & plast – alle i højeste kvalitet, utallige farver, og ekstrem god isoleringsevne.

Tryk på billedet til højre for at læse mere om vores vinduer –>

Facadedøre

Facadedørene fra Lito Byg er også af tysk kvalitet. Vi har facadedøre i både aluminium & kunststof (plast). Facadedørene er af gedigen, tysk kvalitet, og findes i utallige udformninger, med eller uden fyldninger, glasfelter, mange forskellige greb, samt farver.
Vores hoveddøre kan leveres med skjulte hængsler, som “pengeskabsdør” for optimal sikkerhed, samt med elektriske låsemekanismer, betjent med enten bluetooth eller fingeraftrykslæser. Kort sagt, en hoveddør fra Lito Byg fås i et hav af muligheder.

Facadedøre fra Lito Byg leveres med 20 års garanti!

<– Tryk på billedet for at læse mere om vores døre.

Besøg os i vores showroom!

Et uforpligtende møde i vores showroom er vejen frem. Tag en tur rundt i vores mange udstillede modeller, og opdag hvor elegant, og hvor individuelt det hele kan udføres.
Ring til os og aftal en tid!
57 61 30 00