DØRE & VINDUER

DØRE, VINDUER & foldedøre

Foldedøre & Vinduer i træ, Træ/Alu & Alu

Fordele ved døre og vinduer fra Lito Byg

  • Vores foldedøre er testet med åben/luk 40.000 gange uden slid
  • Fremstilles 100% individuelt efter dit ønske
  • Testet og slutter helt tæt ved vindstyrker på langt over orkanstyrke
  • Hvis tilstødende bygningsdele er korrekte, skal foldedøren kun justeres ved montage
  • Vi har udvalgt vores leverandører, for at kunne tilbyde dig det bedste

Foldedøre

Foldedørene fra Lito Byg udføres i Træ/Alu, Alu samt Træ, alle fremvist i vores udstilling i Ringsted. Foldedørene er kvalitetsmæssigt blandt verdens bedste. De er bl.a. testet med åben/luk 40.000 uden slid på rullesystemet. Foldedørene kan anvendes i mange forskellige sammenhænge, bl.a. i udestuer, vinterhaver, tilbygninger, eller som indbygning i eksisterende huse som fx terrassedøre. Ydermere bruges de ofte som indgangspartier og facader i bl.a. butikscentre og restaurationer.
Lito Byg’s foldedøre leveres af vores tyske producent Solarlux. Lito Byg er Solarlux Quality Partner i Danmark.
I vores udstilling har vi fremvist flere af Solarlux’ produkter. I vores optik er foldedørene herfra nogle af de bedste i verden.

Cero

Cero er en skydedør helt uden for kategori. Cero er helt speciel med sine imponerende dimensioner, design og funktionalitet. Cero er en skydedør med en ufatteligt smal ramme, som giver lysindfald langt ud over det sædvanlige, samt helt utrolige glasdimensioner. 

Vindueselementer

Lito Byg leverer kun kvalitetsglaselementer med op til 20 års fuld garanti, på både karme, rammer, bevægelige dele, og ikke mindst glasset. Vi leverer både 2- og 3-lagsglas, med u-værdier ned til 0,5 W/m2K.
Vindueselementerne leveres både i træ, træ/alu & plast, alle i top kvalitet.

Facadedøre

Facadedørene fra Lito Byg er også af tysk kvalitet. Vi har facadedøre i både Aluminium & kunststof (plast), facadedørene er af uovertruffen kvalitet, og er yderst solide. Der findes et hav af muligheder.
Facadedørene fra Lito Byg leveres med 20 års garanti!
I bunden af siden ses en masse eksempler på facadedøre, dog kan alle tilpasses fuldstændig individuelt med greb, grebsfri, fingeraftrykssensor samt meget meget mere.

Besøg os i vores showroom!

Et uforpligtende møde i vores showroom er vejen frem. Tag en tur rundt i vores mange udstillede modeller, og opdag hvor elegant, og hvor individuelt det hele kan udføres.
Ring til os og aftal en tid!
57 61 30 00