Skyde-/Foldeglas

Skyde- / Foldeglas

Glasfacader helt uden rammer

Fordele ved Lito Byg skyde- / foldeglas

utallige Muligheder

Vores skyde- / foldeglas kombinerer det lettest mulige look med en stor styrke, da partierne er udført i sikkerhedsglas / hærdet glas. Glassene betjenes helt uafhængigt af hinanden, og kan både skydes væk helt eller delvist og foldes op, så en komplet facade kan fjernes fuldstændig (se billederne) – også omkring hjørner.
Vores skyde- / foldeglas anvendes derfor ofte til lukning af eksisterende overdækninger eller terrasser i glas, hvor det vægtes højt at kunne kigge uhindret ud i haven, eller at kunne fjerne facaden helt, når vejret er godt. Glassystemet kan kombineres med faste partier ovenover – i fx. en gavl, eller med et glasværn underneden til fx. balkoner eller lign. Systemet tilbyder et hav af kombinationsmuligheder, og kan anvendes i et utal af sammenhænge, hvor maksimal gennemsigtighed er krævet.

Betjening af skyde- / foldeglas på balkon med glasværn underneden.

mange tilvalg

Skyde- / foldeglassene kan kombineres med en masse ekstra-udstyr, som letter anvendelsen. Foruden glastyper i 6, 8, 10 og 12mm i hærdet glas, kan vælges alle typer åbningsretninger (inde eller ude), total niveaufri bundskinne, rustfri dørgreb med låsecylinder, wirebetjening, alle RAL- og DB-farver med forskellige overflader. Og er elementerne placeret tæt på saltvand, kan systemet tilbydes for-anodiseret mod korrosionsdannelse.
Kontakt os og hør om alle de spændende løsninger, og se og betjen selv systemet i vores store indendørs showroom i Ringsted.

det tekniske

Med skyde- / foldeglas fra Lito Byg får du et utal af muligheder. 

  • Aluminium og sikkerhedsglas i flere tykkelser
  • Bredder pr. fag på helt op til 80cm uden rammer
  • Maksimal højde på helt op til 280cm uden rammer
  • Totalbredde UDEN begrænsning (også omkring hjørner)
  • 40.000 åben/luk-sekvenser, og stadig fuldt funktionel
  • Alle regnbuens farver + to-farvede løsninger
  • For-anodisering ved opførelse i aggressivt miljø (tæt på havet)

Besøg os i vores showroom!

Et uforpligtende møde i vores showroom er vejen frem. Tag en tur rundt i vores mange udstillede modeller, og opdag hvor elegant, og hvor individuelt det hele kan udføres.
Ring til os og aftal en tid!
57 61 30 00

Galleri

Skyde- / foldeglas