Cero

CERO

enorme skydedøre med minimale rammer

Fordele ved Cero

unikt anlæg

Cero skydedøre og glassystemer tilbyder maksimale glasflader med indbyggede karme og smalle rammer til det moderne hus. Med en skydedør i Cero, fås den størst mulige glasflade ud mod det fri. Under udviklingen af Cero, som har taget flere årtier, har grænserne for alle parametre været et mål. Derfor kan vi med stolthed præsentere produktet, som værende det førende glassystem, når overgangen mellem den opvarmede bolig og det barske klima udenfor, skal udviskes. 
Ligesom vores foldedøre leveres disse anlæg af den tyske producent Solarlux. Hvorfor kvaliteten er helt i top.
Som eneste udstiller i Skandinavien, viser vi hos Lito Byg, i vores showroom, de enorme glaspartier og deres funktionalitet i fuld størrelse.

Funktionalitet

Cero kan mange ting, og leveres både i en 2-lags, og en 3-lags udgave.
Ydermere kan systemet opnå en størrelse på helt op til 15 m2, heraf maksimalt 4 meter i bredde og 6 meter i højden, pr. element.
Cero fås med en konstruktions u-værdi på helt ned til 0,76 W/m2K. Heraf glas U-værdi på 0,5W/m2K, hvilket er helt nede i passiv-hus krav.
Partierne kan deles i flere bevægelige elementer, som kører forbi hinanden ved hele glasfacader, eller designes som henholdsvis faste og kørende partier.
Prøv Cero i vores showroom.

Besøg os i vores showroom!

Et uforpligtende møde i vores showroom er vejen frem. Tag en tur rundt i vores mange udstillede modeller, og opdag hvor elegant, og hvor individuelt det hele kan udføres.
Ring til os og aftal en tid!
57 61 30 00

Galleri