GARAGE

GARAGE

Fordele ved lito byg

  • Opført, tegnet & udviklet på garager siden 1973
  • Velkendt for kvalitetsarbejde- & materialer
  • Vi tager dig i hånden - fra idé til færdigt byggeri
  • Du kender prisen for færdigt projekt, inden du går igang
  • Individuel rådgivning samt tilpasning til netop dit hus

velkendt kvalitet

Som vores andre produkter, fremstilles garagerne kun i bedste kvalitet med sans for æstetik og holdbarhed for øje. Vi tilbyder standardiserede og gennemprøvede garager, men også helt individuelle løsninger, som er tilpasset den enkeltes ønsker. Fælles for Lito Byg’s garager i træ, er remme i flot og solidt limtræ, svær, stolper, samt sternbrædder og beklædning i høvlede og rundede materialer. Alt sammen, i et materialevalg, som holder længst muligt i det hårde nordiske klima vi befinder os i.

INDIVIDUELT TILPASSET

Vælger du en individuel løsning, tilpasser vi garagen helt efter dine ønsker og materialevalg. Vi tilbyder alt lige fra garager i trykimprægneret, usorteret træ (bedste kvalitet), i mahogni, lærk, cedertræ, opmurede garager, samt meget mere.
Tag en af vores veluddannede konsulenter med på råd, og få en snak om materialevalg og kvaliteter i forhold til din nye garage. Ved et møde, kan vi sammen finde frem til den helt rigtige løsning, som passer til dig og dine behov, og ikke mindst hus og omgivelser.

Garage med Saddeltag

Med høj rejsning på taget, kan der vælges mange forskellige typer tagbeklædning, ofte i samme materiale som det eksisterende hus’ tag. Blandt populære og ofte anvendte tagtyper, kan nævnes,  betontagsten, tegl med ubehandlede eller glaserede overflader, stålplader, eternit, skiffer eller tagpap. Taget kan også laves i fx zinkbeklædning eller et helt andet materiale, helt efter dit ønske.

Vi kan også skaffe gamle tagstensmodeller, som matcher taget på eksisterende ældre boliger. 

Besøg os i vores showroom!

Et uforpligtende møde i vores showroom er vejen frem. Tag en tur rundt i vores mange udstillede modeller, og opdag hvor elegant, og hvor individuelt det hele kan udføres.
Ring til os og aftal en tid!
57 61 30 00

Galleri