GARAGE

GARAGER

En garage med masser af muligheder

Fordele ved lito byg

  • Velkendt kvalitetsarbejde- & materialer
  • Opført, tegnet & udviklet på garager siden 1973
  • Vi tager dig i hånden - fra idé til færdigt byggeri
  • Mulighed for løsninger som medbyg eller selvbyg
  • Individuel rådgivning samt tilpasning til netop dit hus
  • Du kender prisen for færdigt projekt, inden du går igang

velkendt kvalitet

En veludført garage er et fantastisk rum med masser af anvendelsesmuligheder. Udover at kunne sikre dine biler, cykler og redskaber mod vind og vejr, kan en garage anvendes til fx værksted, gildesal, hobbyrum, biograf samt meget mere.
Vi tilbyder at designe og opføre din nye garage, i kvalitetsmaterialer hele vejen igennem, og selvfølgelig tilpasset dine behov og ønsker.

Som vores andre produkter, fremstilles garagerne kun i bedste kvalitet med sans for æstetik og holdbarhed for øje. Vi tilbyder standardiserede og gennemprøvede garager, men også helt individuelle løsninger. Fælles for Lito Byg’s garager i træ, er remme i flot og solidt limtræ, spær, stolper, samt sternbrædder og beklædning i høvlede og rundede materialer. En muret løsning, udføres som hovedregel altid i samme materialer og design som huset, garagen oftest skal stå op ad.

INDIVIDUELT TILPASSET

Vælger du en individuel løsning, tilpasser vi garagen helt efter dine ønsker og materialevalg. Vi tilbyder alt lige fra garager i trykimprægneret, usorteret træ (bedste kvalitet), i mahogni, lærk, cedertræ, opmurede garager, samt meget mere.
Tag en af vores veluddannede konsulenter med på råd, og få en snak om materialevalg og kvaliteter i forhold til din nye garage. Ved et møde, kan vi sammen finde frem til den helt rigtige løsning, som passer til dig og dine behov, og ikke mindst hus og omgivelser.

Garage med Saddeltag

Med høj rejsning på taget, kan der vælges mange forskellige typer tagbeklædning, ofte i samme materiale som det eksisterende hus’ tag. Blandt populære og ofte anvendte tagtyper, kan nævnes,  betontagsten, tegl med ubehandlede eller glaserede overflader, stålplader, eternit, skiffer eller tagpap.

Vi kan også skaffe gamle tagstensmodeller, som matcher taget på eksisterende ældre boliger.

Besøg os i vores showroom!

Et uforpligtende møde i vores showroom er vejen frem. Tag en tur rundt i vores mange udstillede modeller, og opdag hvor elegant, og hvor individuelt det hele kan udføres.
Ring til os og aftal en tid!
57 61 30 00

Galleri