Tilbygninger

Tilbygning

tilbygninger udført efter deres ønsker!

dine drømme i første række

Når du skal have ny tilbygning, måske på grund af børn, eller blot almen pladsmangel, er Lito Byg her for dig. Vi guider og rådgiver dig hele vejen igennem processen, helt fra idé til færdigt projekt. Undervejs er vi parate på telefonen til ethvert spørgsmål du måtte have. Vi har stor erfaring med både materialevalg, sammenbygnings-muligheder, valg af mursten, samt meget mere. 
Vi rådgiver dig helt fra starten af projektet, indtil vi er enige om hvordan din udbygning skal se ud, herfra sørger vi for byggetilladelse, hvorefter arbejdet kan påbegyndes. Sidst, men ikke mindst udfører vi selvfølgelig en fejl- & mangelgennemgang sammen med dig, for at sikre at alt er som du ønskede. 

INDIVIDUELT TILPASSET til dine behov

Tilbygninger fra Lito Byg er til dig som kræser for detaljer. Vi har stor erfaring i at ramme murstenstyper og lignende, selv på ældre huse, for at den nye del kommer til at ligne det gamle bedst muligt.
Hvis du vælger at arbejde med Lito Byg som din totalentreprenør kan du forvente et samarbejde, hvor rådgivning og vejledning er i højsædet. Vi bestræber os på at gøre processen for dig helt usammenlignelig. 

 

Hvorfor Lito Byg?

 
  • Rådgivning & Vejledning ud over det sædvanlige
  • Du får svar på hvad det koster, inden projektet påbegyndes
  • Materialer i den rigtige kvalitet
  • Faglærte og dygtige rådgivere samt montører
  • Alt specialiseret præcis til jeres ønske
  • Byggeansøgning er i vores hænder
  • Samt meget meget mere.

valgmuligheder

Når du skal bygge til, er der mange valg som skal træffes – hvilke materialer skal der bruges, hvor på huset er det bedst at lave tilbygningen, hvem skal stå for byggeprojektet og hvilken stil passer til resten af huset?
Hos Lito Byg har vi ekspertise inden for både håndværk og rådgivning, så vi kan hjælpe dig med at træffe de helt rigtige valg.

Galleri