Tilbygninger

Tilbygning

tilbygninger udført efter dine ønsker

dine drømme i første række

Når du skal have ny tilbygning, måske på grund af familieforøgelse, behov for mere plads, eller blot mangler en ny type rum til dit hus, er Lito Byg specialist i udvidelse af din bolig. Vi guider og rådgiver dig hele vejen igennem processen, helt fra idé til færdigt projekt. Vi har stor erfaring med både materialevalg, sammenbygnings-muligheder, arkitektur, konstruktioner, nye energioptimerede løsninger, samt meget mere. 
Økonomien i projektet er en vigtig parameter, når din samarbejdspartner skal vælges. Hos Lito Byg kender du totalomkostningerne inden vi går igang.
Vi tager dig i hånden fra idé til færdigt byggeri. Projektering, byggetilladelse, færdigmelding samt alle tegninger og beregninger, udføres på Lito Byg’s egen tegnestue.

INDIVIDUELT TILPASSET til dine behov

Tilbygninger fra Lito Byg er til dig som kræser for detaljer. Vi har stor erfaring i at ramme murstenstyper og lignende, selv på ældre huse, for at den nye del kommer til at harmonere bedst muligt med det eksisterende, hvis dette er et parameter.
Hvis du vælger at arbejde med Lito Byg som din totalentreprenør, kan du forvente et samarbejde, hvor rådgivning, vejledning og dialog er i højsædet.
Vi bestræber os på at gøre processen for dig så let som mulig –  derfor har vores slogan side 1973 lydt:
Det er let med Lito Byg.

Hvorfor Lito Byg?

 
  • Rådgivning & vejledning ud over det sædvanlige
  • Du ved hvad det koster, inden projektet påbegyndes
  • Vi anvender kun de bedste materialer og leverandører
  • Faglærte og dygtige rådgivere samt montører
  • Alt specialiseres præcis til dit ønske
  • Myndighedsbehandlingen tager vi os af (Ansøgning mv.)
  • Egen tegnestue med erfarne teknikere

valgmuligheder

Når du skal bygge til, er der mange valg som skal træffes – hvilke materialer skal der bruges, hvor på huset er det bedst at lave tilbygningen, hvem skal stå for byggeprojektet og hvilken stil passer til resten af huset?
Hos Lito Byg har vi ekspertise inden for både håndværk og rådgivning, så vi kan hjælpe dig med at træffe de helt rigtige valg.

Vi har en enestående mulighed, for at vise en masse af vores kvalitetsmaterialer, i vores store showroom i Ringsted. Kontakt os og aftal et besøg – og oplev forskellen.

Besøg OS i vores showroom

Et uforpligtende møde i vores showroom er vejen frem. Tag en tur rundt i vores mange udstillede modeller, og opdag hvor elegant, og hvor individuelt det hele kan udføres.
Ring til os og aftal en tid!
57 61 30 00

Galleri