Materialevalg

Der er værdi i detaljerne

Mulighederne ved foldedørene er mange, og nærmest uendelige.

Når du som kunde vælger en foldedør fra Solarlux, sætter vi os ned sammen med dig, og finder frem til den optimale løsning til dit behov og dine ønsker.

Vores foldedøre kan leveres i alle regnbuens farver, og både i træ, træ/alu og ren aluminium.

Hertil kommer et hav af muligheder i forhold til bundskinner, greb, låsecylindre, glastyper, med mere.

Ring til os og aftal en guidet tour i vores store showroom.

Muligheder

Lito Byg - Eneste Solarlux Quality Partner i Danmark

Vores foldedøre rummer utallige muligheder i størrelser, åbningsretninger, materialer, samt praktisk talt alt hvad du som kunde, kan komme i tanke om at stille krav til, ved en ny foldedør.

Med højder på op til 3,5m og bredder på hvert enkelt fag på op til 1,1m, kan hele facader gøres til lette åbninger og give fri adgang til terrassen.

Vi tilbyder med Solarlux, 10 forskellige grundmodeller i aluminium, træ, træ/alu, og helt i glas uden rammer. Fælles for de isolerede foldedøre, er ekstremt smalle rammer, meget høj lufttæthed (testet op til 3000Pa), og bedste isoleringsværdi på helt ned til 0,5W/m2K.

Med vores foldedøre fra tyske Solarlux, får du et produkt fra én af verdens største producenter, når det gælder foldedøre. Dermed er du sikret et produkt i topklasse og med nyeste udvikling i både design og funktionalitet.

Det kommer sig til udtryk ved utallige vundne priser fra bl.a. Red Dot Design, Iconic Design, German Design og IF Gold.

Oplev alle de spændende modeller med mange muligheder i vores showroom i Ringsted, Skandinaviens største Solarlux udstilling.