fokus på energi

Alle vinduer fra Lito Byg opfylder de seneste krav til bedste isolering og tæthed.

Faktisk kan vi på flere områder tilbyde væsentligt bedre tæthed og U-værdier, end man oplever på almindelige træ- og træ/-aluvinduer.


Vi tilbyder alt fra 2- til 3-lagsglas, med forskellige gastyper så U-værdien på en termorude kan komme helt ned på bare 0,5W/m2K, hvilket er ekstremt god isolering.

Tætheden på vores vinduer i aluminium og kunststof tåler ligeledes ikke sammenligning.

Glaselementerne er fremstillet efter høje kvalitetsstandarder for både forarbejdning, tilskæring og svejsning af profilerne.

Fabrikken har endda udviklet en ny type hjørnesamlinger ved rammerne, så gummilisterne ikke klemmes på samme måde, som ses på andre vinduer i aluminium og kunststof, og dermed tætner rammerne væsentligt bedre.

Vinduer i tysk kvalitet

Tyske kvalitetsvinduer med 20 års tysk garanti

Vores vinduer i kunststof og aluminium er blandt de absolut bedst isolerende og ikke mindst tætteste produkter på markedet. Klasse A 2020 er intet problem med disse vinduer.

Fælles for et vindue i kunststof eller aluminium fra Lito Byg er, at de oplukkelige dele åbner indad som enten kip-åbning, dreje-åbning, eller kombineret dreje-/kip-åbning.

Når låsemekanismen virker på denne måde sikres det, sammen med de 8 låsepaler hele vejen rundt i karmen, at alle mekaniske dele fungerer ”indvendigt” og dermed gør elementet stort set uigennemtrængeligt udefra.

Det giver en super god tæthed sammenlignet med en almindelig standard-løsning, og sikrer ekstremt høj indbrudssikkerhed.

Glaslisterne på vores vinduer er placeret på indvendig side, så indbrud ikke er mulig på samme måde som ved almindelige danske vinduer.

Af samme årsag tilbydes tyverisikring i klasse RC2 og RC3, som er meget højt på et vindue.

Kvaliteten ved vores vinduer understreges af en stærk tysk 20 års garanti på produkterne. Denne gælder selvfølgelig både på afblegning og funktionalitet, samt på termoglas.