Termotag

LITOtherm termotag

Stærke termotage med op til 15 års garanti

Termotag i særklasse

Hos Lito Byg forhandler vi udelukkende termotage i allerhøjeste kvalitet og holdbarhed. Siden 1973 har vi beskæftiget os med termotag og mener idag at kunne tilbyde markedets stærkeste løsning. Vi anvender et profilsystem, i aluminium med gummilister, som skrues sammen. Derfor er samlingerne væsentligt kraftigere end de mange klik-systemer, som findes på markedet. 
Med tykkelser på termoplader fra 10 – 55 mm, findes der en plade til alle anvendelser. Fælles for alle vores termotage er, kondensfrihed, stor lysgennemgang og en stærk holdbarhed.

25mm 7-lags X-strutkur bronzeopal

masser af muligheder

Termotage kan bruges til bl.a. overdækkede terrasser, carporte, drivhuse, udestuer, vinterhaver, eller som ovenlys i fx et kolonihavehus eller sommerhus.
Typerne varierer fra 10mm 2-lags i både klar og opal (mælkehvid) udgave, til 55mm 10-lags termoplader som isolerer ligeså godt som en 3-lags termorude! (U = 0,8 W/m2K)
Udover at isolere rigtig godt, tilbydes varmedæmpende effekt (HeatStop) på flere af modellerne. Overfladen på termopladen reflekterer op til 85% af solens UV-stråler. Denne effekt giver stor fordel på varme sommerdage, hvor solen bager ned fra en skyfri himmel.

Se alle vores termotage her

Termotag fra a-z

 

  • Termotage fra 10mm til 55mm
  • U-værdi fra 3,7 helt ned til 0,8 W/m2K
  •  Slagfast og utroligt stærkt tag
  • Op til 15 års garanti
  • Tilskæres gratis på individuelle mål
  • Leveres komplet inkl. alt tilbehør
Termotag indvendigt

Besøg os i vores showroom!

Et uforpligtende møde i vores showroom er vejen frem. Tag en tur rundt i vores mange udstillede modeller, og opdag hvor elegant, og hvor individuelt det hele kan udføres.
Ring til os og aftal en tid!
57 61 30 00