Bonn Vinterhave

BONN vinterhave

KLASSISK UDESTUE FRA LITO BYG SIDEN 1973

Fordele ved Lito Byg

traditionel ARKITEKTUR

Lito Byg’s Bonn, har eksisteret i mange år, og er op igennem tiden blevet tilpasset og forbedret, i takt med udviklingen af materialer og elementer. Idag er vedligeholdelsesfri, tætte, og godt isolerende materialer i højsædet hos de fleste. Derfor tilbyder vi materialer i bl.a. kunststof, træ/alu, aluminium og selvfølgelig stadigvæk i klassisk træ, i en enestående kvalitet og holdbarhed. 

Set på billedet her til højre, er en Bonn i den klassiske form – dog med et mere tidssvarende udtryk i forhold til vedligeholdelsesfri stern, synlig tagrende samt farver. Bemærk sammenbygningen med det eksisterende hustag – her går vi aldrig på kompromis med løsningens kvalitet og dermed tæthed.

Arkitekturen på Bonn, er tidløs.

INDIVIDUELT TILPASSET til dit hjem

En Bonn vinterhave fra Lito Byg er ALTID tilpasset præcis dig og dit hus. I samarbejde med dig, som kunde, udarbejder vi en løsning som harmonerer med dit eksisterende hus, og jeres forventede anvendelse. Bonn vinterhaver udarbejdes i den traditionelle rektangulære form, hvorfor den passer til næsten alle hustyper, og derfor også er en af vores mest solgte modeller siden 1973.

Du bestemmer selv, om du vil lade os klare hele opgaven, eller om du vil være medbygger, eller selvbygger. For os er det vigtigste at du får netop det resultat, du ønsker dig.

Det tekniske

Med en Bonn vinterhave fra Lito Byg findes et hav af muligheder. Du kan bl.a. vælge imellem:

  • Elementer i træ, træ/alu eller plast (kunststof)
  • Højisolerende termotag med varmedæmpende effekt
  • Farvevalg i alle regnbuens farver og overfladetyper
  • Facadeelementer af forskellige typer, bl.a. skydedøre, vinduer m/u opluk, foldedøre, lukkede trævægge, murede vægge, med mere
  • … og mange flere muligheder

Besøg din nye bonn i vores showroom!

Et uforpligtende møde i vores showroom er vejen frem. Tag en tur rundt i vores mange udstillede modeller, og opdag hvor elegant, og hvor individuelt det hele kan udføres.
Ring til os og aftal en tid!
57 61 30 00

Galleri