Berlin Vinterhave

BERLIN Vinterhave

klassisk udestue fra Lito Byg siden 1973

Fordele ved Lito Byg

traditionel ARKITEKTUR

Lito Byg’s Berlin vinterhave, er løbende udviklet siden 1973. Vinterhaven udføres i næsten alle størrelser og er udført med karnap for mere rumfølelse og mulighed for spændende indretning. Som materialer anvender vi i stigende grad vedligeholdelsesfrie produkter, som fx beklædning i fibercement, elementer i kunststof, træ/alu eller aluminium. Dog tilbyder vi stadig de klassiske materialevalg, som træ-elementer og beklædning i spændende træsorter. 

Designet på Berlin vinterhave, tilpasses altid det eksisterende hus, men funktionaliteten er stadig den samme… Rummet ender som oftest med at blive hjemmets nye stue, med den gode isolering, store lysindfald og rummelige udformning.

INDIVIDUELT TILPASSET dig og dit hjem

En Berlin vinterhave fra Lito Byg er ALTID tilpasset præcis til dig og dit hus. I samarbejde med dig, som kunde, udarbejder vi en løsning som harmonerer med dit eksisterende hus, og jeres forventede anvendelse. Berlin harmonerer rigtig godt med de fleste huse, lige fra den landlige stil med sprosser, til et moderne og enklere udtryk – tilpasset helt unikt til dit hus.

Du bestemmer selv, om du vil lade os klare hele opgaven, eller om du vil være medbygger, eller selvbygger. For os er det vigtigst, at du får netop det resultat, du ønsker dig.

Det tekniske

Med en Berlin vinterhave fra Lito Byg er der er hav af muligheder. Du kan bl.a. vælge imellem:

  • Elementer i træ, træ/alu eller plast (kunststof)
  • Højisolerende termotag med varmedæmpende effekt
  • Farvevalg i alle regnbuens farver og overfladetyper
  • Facadeelementer af forskellige typer, bl.a. skydedøre, vinduer m/u opluk, foldedøre, lukkede trævægge, murede vægge, med mere.
  • .. og mange flere muligheder

Besøg din Berlin i vores showroom!

Et uforpligtende møde i vores showroom er vejen frem. Tag en tur rundt i vores mange udstillede modeller, og opdag hvor elegant, og hvor individuelt det hele kan udføres.
Ring til os og aftal en tid!
57 61 30 00

Galleri