Avantgarde

solarlux Avantgarde glastilbygninG

Solarlux Avantgarde minder i sin helhed om modellen Akzent Plus, hvorimod en Avantgarde er med træ, som statisk element på indvendig side. Avantgarde modellen bringer tradition med ind i det moderne element som den udstråler. Glastilbygningen byder dig velkommen.

"Vi har netop afsluttet projekt med 23 kvm udestue fra Litobyg (Solarlux). Hele forløbet har været en fornøjelse, fra rådgivning omkring valg af produkt og "udstyr", til assistance med byggetilladelse og senest med selve byggeriet. Anders og Kresten har lyttet tålmodigt til alle vores spørgsmål og ønsker undervejs og alt er blevet lavet som vi har bedt om. Vi har også fået mange god råd i forløbet og småændringer er blevet indført, som virkelig har løftet det samlede resultat. Nu står den her så - udestuen - og i torsdags bestod den sin første prøve, med regnstorm, uden et dryp eller et knirk! Det er jo lige før man glæder sig til at det bliver koldt igen! Alt i alt en 5 stjernet oplevelse og vores varmeste anbefalinger af Litobyg.."
Lars Ring
- Lito Byg Kunde

moderne men traditionel

Moderne men traditionel. Her menes at konstruktionsmetoden er af den traditionelle type med limtræsremme samt limtræsspær. Når man ser konstruktionen udefra kan man nærmest ikke se forskellen på en Akzent Plus og en Avantgarde, men indvendigt møder du forskellen. Her møder du træ istedet for aluminium. Om man vælger den ene eller den anden type af de to afhænger oftest mest af smag, og følelsen af materialet. Af materialer til døre og vinduer kan du selvfølgelig vælge imellem Træ, Træ/Alu eller Alu som sædvanligt.

Avantgarde er en glastilbygning uden sammenligning.

Et hav af muligheder

Ønsker du individualitet? Så er Lito Byg din partner. Vi udfører altid alle vores løsninger komplet tilpasset til netop dit hus, og til din smag. Her kan vælges faste glaspartier, vinduer der kan åbnes, foldedøre, skydedøre, alm. døre samt langt mere. Udvalget er enormt, og det er helt op til dig hvordan udstrålingen af netop din Avantgarde skal være!

Det tekniske

Med en Avangarde får du som i vores resterende repetoire mange muligheder, bl.a.:

  • Elementer i træ, træ/alu, eller aluminium
  • 2- eller 3-lags termoruder hele vejen igennem konstruktionen.
  • Farvevalg i alle regnbuens farver.
  • Facadeelementer af forskellige typer, bl.a. skydedøre, vinduer m/u opluk, foldedøre, alm. døre, samt meget mere.
  • Konstant udvikling fra vores side, hvilket giver dig de bedst mulige materialer, samt de nyeste normer.

Galleri