Udestuer

LITO BYG UDESTUER

Med en udestue fra LITO BYG får du kvalitet ud over det sædvanlige. Vi bygger altid med de bedste kvalitetsmaterialer, og i den velkendte LITO BYG byggestil.

Fordele ved Lito Byg

  • Individuel Rådgivning
  • Udestuer og vinterhaver siden 1973
  • Velkendt for kvalitetsarbejde & -materialer
  • Vi tager dig hånden - fra idé til færdigt byggeri
  • Anvender udelukkende kvalitetsprodukter & materialer
  • Du kender prisen for færdigt projekt, inden du går igang

OPLEV NATUREN HELT TÆT PÅ

Med en udestue fra Lito Byg får du mere ud af din have. Selvom løsningen er uisoleret bliver du overrasket. Udestuerne forlænger din sæson flere måneder, i begge retninger. Regn, slud eller snevejr stopper ikke hyggen. Hvis det endelig skulle blive for køligt kan der suppleres med en HeatScope!

INDIVIDUELT TILPASSET udestue

Udestuer fra Lito Byg er ALTID tilpasset præcis til dig og dit hus. I samarbejde med dig udarbejder vi en løsning som harmonerer med dit eksisterende hus, og jeres forventede forbrug.

Du bestemmer selv, om du vil lade os klare hele opgaven, eller om du vil være medbygger, eller selvbygger. For os er det vigtigste at du får netop det resultat, du ønsker dig.

Materialevalg ud over det sædvanlige

Vores udestuer er alle opbygget af aluminiumsprofiler fra den tyske producent Solarlux. Kvaliteten og detaljegraden er i en klasse for sig, hvor det virkelig er kræset for detaljer og finish. Vi mener at det er de små detaljer der er med til at gøre resultatet perfekt, og vi ønsker selvfølgelig, at du får en udestue eller glasoverdækning som du vil nyde at bruge i mange år fremover.

Hvad er dine præferencer?

Med udestuer fra LITO BYG har du alverdens muligheder. 

Vi har opdelt vores udestuer i 3 kategorier:

LITOBYG Aura –  Den klassiske type i træ.
LITOBYG Atrium Plus – Den lette aluminiums konstruktion.
LITOBYG Acubis – Funkis-stil i aluminium.

Besøg os i vores showroom!

Et uforpligtende møde i vores showroom er vejen frem. Tag en tur rundt i vores mange udstillede modeller, og opdag hvor elegant, og hvor individuelt det hele kan udføres.
Ring til os og aftal en tid!
57 61 30 00