Hoveddøre

Hoveddøre

Lito Byg har et stort udvalg af hoveddøre. Vores hoveddøre går med den tyske standard i at en hoveddør ikke blot er en dør, men et stykke kunst i din bolig som er en stor del af boligens helhedsindtryk.

Hvorfor købe døre og vinduer fra Lito Byg?

  • Tysk kvalitet
  • Fremstilles 100% individuelt efter dit ønske
  • Mulighed for betjening vha. Bluetooth/Smartphone/Fingerprint/Nøglebrik mm.
  • Eksklusiv hoveddør med "pengeskabs"-lås (6-punkts-lås)!
  • Vi har udvalgt vores leverandører, for at kunne tilbyde dig det bedste

image & helhed

Med en hoveddør fra Lito Byg får du ikke bare en almindelig hoveddør. Du får en indbrudssikret hoveddør som er tilpasses helt præcist til jeres hjem. Døren er ikke den standard du finder i byggemarkedet, men derimod leverer den et eksklusivt udtryk til dit hus. Den er med til at gøre helheden af huset komplet. Mulighederne med disse døre er mange, hvorfor du kan vælge mellem grebsfri døre med bluetooth, fingeraftrykslæser, nøglebrik med mere!

uovertruffen kvalitet og garanti

Facadedørene fra Lito Byg er også af tysk kvalitet. Vi har facadedøre i både Aluminium & kunststof (plast), facadedørene er af uovertruffen kvalitet, og er yderst solide. Der findes et hav af muligheder.
Facadedørene fra Lito Byg leveres med 20 års garanti!
I bunden af siden ses en masse eksempler på facadedøre, dog kan alle tilpasses fuldstændig individuelt med greb, grebsfri, fingeraftrykssensor samt meget meget mere.

Made In Germany - Tysk kvalitet

komplet individuelt

Vores hoveddøre kan kombineres fuldstændig individuelt. For eksempel kan du vælge imellem en af de illustrerede hoveddørsfyldninger, hvorefter du kan vælge grebstypen, samt låsetypen. Alt sammen præcis efter dine ønsker, og selvfølgelig kan du også vælge mellem et hav af farver på RAL-skalaen.

Besøg os i vores showroom!

Et uforpligtende møde i vores showroom er vejen frem. Tag en tur rundt i vores mange udstillede modeller, og opdag hvor elegant, og hvor individuelt det hele kan udføres.
Ring til os og aftal en tid!
57 61 30 00

Galleri